10 september 2018

Testimonial Lonneke

Vredeman & de Vries stelt de inhoudelijke vraag centraal, waardoor men niet op man speelt, maar op de bal en elkaar dus als professional aanspreekt op de gemaakte afspraken.
Wil een organisatie echt een spiegel voorgehouden krijgen, kritisch naar zichzelf zijn, dan is de inzet van Vredeman & de Vries een aanrader.

“Terug naar de bedoeling, waar doen we het ook al weer voor?”………is een vraag die bij veel teams actueel is. Vredeman & de Vries begeleidt teams om op een eenvoudige en humoristische wijze antwoord te vinden op deze vraag. Confronterend en het creëren van stevige zelfreflectiemomenten zijn manieren om deze zoektocht vorm te geven.

Daarnaast kenmerkt Vredeman & de Vries zich door de ervaringsjaren van teams effectief in te zetten en hen weer vertrouwen te geven. Feedback (leren) geven en ontvangen staat bij veel teams al jaren op het verlanglijstje en toch blijft het een issue.
Zij leggen op een kritische wijze bloot waar de angel zit en dragen vervolgens bij om deze vaak latent aanwezige oplossingen binnen het team/organisatie boven water te krijgen.

Lonneke
Programmamanager


Copyright 2018 - Vredeman & de Vries | Algemene voorwaarden | Privacystatement